söndag 18 november 2012

In My Bed

Sängen har blivit mitt blogghak :)
Först då man har tid..

När ja hade hämtat barnen på skolan i fredags åkte vi å handlade lite gomat å efterrätt.




Sen somnade barnen ovanligt tidigt för å va fredag. Så ja å Coffe kollade på de två senaste Falkfilmerna! Shit va bra dom va! Men frågan e om de kommer nåra fler? Kändes ju lite som the end. Nån som vet?

På lördag morgon åkte vi in till Långholmen på en lite utflykt. Sen drog ja på tjejmiddag hos Jenny :)


En jättetrevlig kväll me massor av gott :)
Peter å Melwin hängde här me Coffe å barnen.

Idag har vi vart hemma å fixat - på lunch hos Coffes föräldrar å på gofika hos Malin å Terje å Elsa. Så fint dom fått de i sin lägenhet!!

Vi lär ju få ligga lågt ett tag nu.
Skulle behöva både hylla å tvbänk till barnens allrum. Men efter fakturan från pumpkillarna så känns de inte lägligt..

25 jävla tusenlappar skulle dom ha för att de reparerat pumpen?!?! En ny skulle kosta 17 000. Å dom har inte ens frågat oss om vi vill att den ska repareras eller om vi vill köpa ny. Dom tog in den för å kolla va som va fel å sen hörde de inte av sej förräns de lagat pumpen. Vi måste väl för tusan få avgöra om vi vill laga en pump från -93 me så mycke fel på eller om vi vill köpa ny? Såklart man köper en ny!!! Då har man dessutom garantier. Den där fakturan kommer definitivt att bestridas! Ska ringa kl 7 när de öppnar imorrn. Gaaah. Va förbannad man blir. Men å andra sidan är de rätt solklart att dom gjort fel. Vi vill ha en ny pump me garantier om vi ska betala den fakturan.

Coffe e å bastar hos Calle så ja nattade barnen i våran säng idag. Jag vet att Coffe ogillar de.. Men så kan de gå när han inte håller sej hemma ;) nu ska ja krypa ner mellan mina två äskade fina sovande barn!


Imorrn är en ny vecka. Å den här veckan kommer mamma å pappa hem från Thailand :)
Å vi ska på ett jätteintressant studiebesök me jobbet på barncentrum. Ett ställe där man bla förhör barn som misstänkts blivit utsatta för brott. Å efter de - middag på mitt favvoplankstekshak.
De blir en bra vecka tror ja!

Time to sleep

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar