onsdag 18 april 2012

Senaste inköpen :)






Espalier barstolar. De blir dom. Efter många om å men även där.. vi skulle nog få plats me 3 barstolar men me dom här så nöjer ja mej me två :) hellre 2 snygga än 3 halvdana. De avgörande blev att vi hittat ett utställningsex me 1700 kr rabatt! Så då behöver vi bara köpa en till ordinarie pris :) Fyndigt va!
Gillar mina fynd! Å får verkligen den blandning på möbler å grejer som ja vill ha. Modernt och klassiskt. Å en gnutta design :) Förut gillade ja lite inslag av gammalt å till å me marint, men de har ja sopat under mattan. Inte för att de inte e snyggt. Utan för att de inte passar vårt hus.
Skrev nog sist att vi skulle ha de ljust vitlaserade Lilla Ålandstolarna. Coffe va visst inte så me på noterna som ja trodde.. så i måndags beställdes dom helvita. Tyvärr me 5 v leveranstid. Vi får alltså vara utan stolar i 2 veckor.. Men men, ska ändå införskaffa ett gäng stapelbara pallar som vi får använda så länge. Har en känsla av att vi rätt ofta kommer va rätt många hemma så pallarna kommer nog till använding fler gånger :) Inte minst vid inflyttningsfesten :) (ni som väntar på en inbjudan - vi ska börja fila på den snart vi kommit in i huset..) gillar industripallarna, men vet inte om dom är stapelbara..
Soffbordet Tyra från Mio beställdes igår.
De börjar arta sej, eller hur :)

7 kommentarer:

  1. Grymt snygg barstol! Kommer att bli sååå fint hemma hos er!

    SvaraRadera
  2. Vad mycket fint!!! Pinnstolar är ett bra val, håller ju i all evighet och passar till alla stilar. Måste oxå hitta men en budgetvariant. Ska bli så kul att se huset snart och fest, Jaaa va kuuuul :) dock mockasintvång och rödvinsförbud? =) puss

    SvaraRadera
  3. Ps dom industripallar jag sett på mio och granit (?) var stapelbara! Väldigt snygga.:
    Förresten är det jag - Lina :)

    SvaraRadera
  4. Em-möbler har fina pinnstolar för 900 kr :)

    JAAAAA Lina! Ska bli himlans kul me en stoooor sommarfest!! SÅ fort altanen e klar bara :)

    PUSS på er båda!!!

    SvaraRadera
  5. Pinnstolar är verkligen skit snyggt. Lite lustigt för det var mitt värsta att sitta på som liten...
    Har ni tittat på några speciella industripallar, finns ju så måånga snygga varianter.

    SvaraRadera
  6. Åh det fanns turkosa!! Men blir ju lite fel :)
    Jaaa party och sen country oxå ;) denna sommar blir bra!

    SvaraRadera
  7. Nja har sett mios industripallar å åhléns har nån variant.. Mios e fina! Åhléns kändes inte lika stabila. Får se va de blir :)

    SvaraRadera