torsdag 14 juli 2011

Kök





De här köket från Marbodal ska vi ha! Grappa vit hetere. Me lite ändringar förstås. Vita breda trägolv. Vit bakgrund i hyllan/vitrinskåpet. Inga överskåp över diskbänken m.m. Dessutom har ju köket inte riktigt samma form som på deras bild. Men de blir nog superbra!

Tänk att alla val är gjorda nu! Förutom kakel å klinkers i badrum som man väljer i ett senare skede.

Känns skönt att de inte finns nån återvändo för man kan ändra sej hit å dit hur många gånger som helst!

Allt blev ju tillslut inte som vi hade tänkt från början.. Jag tänker mest estetiskt å Coffe mest praktiskt. De fick komma å bli nån liten kompromiss.. särskilt när det gällde val av vitvaror å kamin. Täljstenskaminen är ju knappast den snyggaste ja skådat men den ska värma å va bra så de fick bli så. Man måste tyvärr tänka snäppet längre..

Vi va i valet å kvalet ang bergvärme oxå. Men A-hus räknade på förbrukningen å kom fram till att vi inte skulle tjäna in de pengarna som bergvärme kostar extra att installera.. så vi kör på en Nibe Fighter 750. I kombi me täljstenskaminen å tofflor får vi hoppas på att elräkningarna inte skjuter i taket på vintrarna :) Vi har ju massa stora fönster både uppe å nere + förhöjt takliv nere å öppet till nock uppe. Mycke meredär!

För min del betyder ett fint hem vääääldigt mycket! Jag trivs me å va hemma! MEN, man vill/måste ju ha lite pengar över till annat oxå!

Idag står packning överst på att-göra-listan! Så lika bra å sätta fart..

1 kommentar: