tisdag 19 april 2011

Nintendo

Morfar hämtade barnen på dagis å jag åkte å shoppa lite efter jobbet.
Filippa fyller ju som sagt år på lördag å Coffe tyckte att vi skulle köpa ett Nintendo DS till henne.
Å så blev de. Men tyvärr fanns de inga rosa kvar :( Fick bli ett vitt me rosa fodral istället. Nu ska Coffe fylla minneskortet me massa olika spel.
I söndags berättade Filippa tjoandes för Coffe att hon redan fått en present. Så rusade hon runt här hemma å kom tillsist med en kupong från mcdonalsklubben som ger henne en happy meal :)
Hon va såå glad!

Blev som vanligt lite kläder till barnen när ja e å handlar oxå. Varför e de så mycke roligare å handla till dom? Kanske för att de passar i precis allt !?
Köpte jättesöta ljusrosa chinos, ljusrosablommiga linnen, en klänning å en bikini var. Å nåra hårgrejer. De ska dom få i påskägget. Passade lagom me lite sommarkläder inför resan! Å godis kommer de få så mycket ändå! Ska nog bara lägga ner nån chokladkyckling oxå, för själva påskgrejens skull :)

Apropå de så hade Emilia å Filippa gjort jättefint påskpyssel som de hade me sej hem idag. Filippa hade bland annat gjort ett jättestort påskägg i massa fina färger. Sen vänder hon på ägget å frågar va de står.
Från Elin till mamma. Haha ojdå, de va ju uppenbarligen inte Filippa som gjort de.. bara å ta me tillbaka till dagis imorrn ;)

Ska ställa klockan på 7.30 imorronbitti! Lyx. Vi ska ha ett möte på tomten kl. 9 så imorrn kan vi äta frukost tillsammans hela familjen! De brukar vi aldrig hinna göra på vardagarna.

Men nu ska vi först sova, 8 timmar välbehövlig sömn!

Natti natt!

2 kommentarer:

  1. Sova 8 timmar, guu så skönt, njuuuuut !! *ler*

    Ja visst är det kul med alla fina kläder som finns!! Men idag så shoppade jag faktiskt en hel del till mig, så jag har lite att ha på mig på jobbet och NY såklart.

    Vilket datum ska vi ta en NY dejt, när passar dig?

    Kraaam

    SvaraRadera
  2. Vi tar nån gång i maj. Typ 2a eller 3e helgen i maj? Vardagar blir lite meckigt för mej.

    Å va roligt, jag försöker hålla mej till NY men de går sådär ;)lite har de blivit till mej me :)
    Kram kram å ha så härligt på Öland!

    SvaraRadera