måndag 21 februari 2011

Dagen

började ju inge vidare.. Coffe skulle till Västerås så han släppte av mej vid station å jag tog hans busskort. Tåget rullar in när jag går upp för trapporna. Snabbar fram me busskortet å ställer mej i kön vid spärrarna. När de e min tur blir de bara ett jäkla rött kryss å spärren öppnas inte. Provar igen. Å igen. De funkar inte. Går till spärrvakten å frågar om busskortet har gått ut. Japp, de hadere. Upp me plånboken å köper ett nytt till Coffe. Snäll som man e. När jag äntligen kommit igenom spärrarna så har naturligtvis tåget åkt.. Ringer Coffe som får en liten utskällning för att han lämnat ett gammalt busskort till mej. Aha, då hade han råkat ge mej fel busskort. Å jag som köpt ett nytt !! Hade ju kunnat haft mycket roligare för dom 700 kronorna..

Hade en bra dag på jobbet iallafall. Har anmält mej till jouren så passade på å sitta på en häktningsförhandling idag. Även om jag blev liiite avskräckt efter förra (min första) jour när brandlarmet gick på häktet å de blev strömavbrott i 7 timmar. Men de kan ju inte bli värre den här gången.. nu börjar jag lite smått se fram emot de. Inte minst för plånbokens skull :)

Juste, mäklaren, man kan säga att han nappade på vårt bud. Det var inte möjligt å gå tillväga precis så som jag föreslog, men han hade en idé som iallafall ger honom samma arvode som vi bjöd :) Men vi stannar visst inte där, nu har vi fått ett ännu bättre erbjudande! Hur länge kan man hålla på?? Å hur goda marginaler har dom inte!? Sjuka marginaler skulle jag säga!

Nu e Filippa otålig här, vi ska bada, å sen fika me kanelbullar :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar